Vergoeding

Tot 18 jaar: De jeugdzorg tot 18 jaar valt onder verantwoordelijkheid van de gemeenten. Dit geldt ook voor de zorg die wij bieden. Zodoende wordt de behandeling gedeclareerd bij de gemeenten. Wij hebben een contract met alle gemeenten in regio FoodValley, namelijk Barneveld, Ede, Veenendaal, Renswoude, Rhenen, Nijkerk en Scherpenzeel. Voor een volledig overzicht van alle woonplaatsen binnen de regio FoodValley klik hier.

Vanaf 18 jaar: De behandeling van (jong)volwassenen vanaf 18 jaar is opgenomen in het basispakket van de ziektenkostenverzekering. Uw behandeling wordt rechtstreeks gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar. MP Barneveld heeft met alle zorgverzekeraars een contract (inclusief de selectief polissen). Voor cliënten vanaf 18 jaar geldt het wettelijk vastgestelde eigen risico. Op 01-01-2022 wordt het zorgprestatiemodel ingevoerd. Dit kan gevolgen hebben voor uw eigen risico.

Zie www.lvvp.info.nl  voor meer informatie over vergoedingsregelingen en het zorgprestatiemodel.

Annulering en no-shows:
Het kan voorkomen dat gemaakte afspraken niet nagekomen kunnen worden. De afspraak dient uiterlijk 24 uur van tevoren geannuleerd te worden. Wanneer de afspraak niet tijdig wordt geannuleerd, brengen wij €50,- bij u in rekening.