Wachtlijst

Op dit moment hebben wij een aanmeldstop voor patiënten onder de 18 jaar (update september 2023).

Aanmelden is wel mogelijk voor (jong)volwassenen vanaf 18 jaar. De wachttijd bedraagt ongeveer 4-6 weken. Helaas hebben we bij CZ ons omzetplafond voor 2023 bereikt. Als je bij CZ verzekerd bent, kunnen we overleggen over de mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met ons. 

U kunt zich binnen onze praktijk aanmelden met een verwijzing van de huisarts. Medisch specialisten en GGZ-instellingen kunnen eveneens verwijzen. Om u aan te melden kunt u het beste per e-mail of via het contactformulier met ons contact opnemen. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vanaf 18 jaar: U kunt altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Voor kinderen en jongeren onder de 18 jaar kunt u zich wenden tot uw verwijzer indien de wachttijd te lang is of indien wij op dat moment geen nieuwe aanmeldingen aannemen.